Ovaj diseminacijski događaj bit će prilika da se predstave dosadašnji rezultati i postignuća u okviru projekta "Improve Your Life", a također će omogućiti sudionicima da se upoznaju s partnerima projekta, kao i s ključnim aktivnostima i iskustvima koje su stekli tijekom razmjene.

Program događanja uključuje:

  • Prezentaciju projekta "Improve Your Life" i njegove svrhe.
  • Prezentaciju dosadašnjih postignuća i iskustava sudionika.
  • Panel raspravu s partnerima projekta.
  • Radionice i prezentacije vezane uz teme projekta.
  • Priliku za postavljanje pitanja i raspravu.

Učilište Procesor poziva sve zainteresirane učenike, nastavnike, roditelje i lokalnu zajednicu da se pridruže ovom događaju i saznaju više o vrijednosti međunarodne suradnje i obrazovanja.

Nadalje, projekt "Improve Your Life" također promiče raznolikost i razumijevanje različitih kultura, što ga čini još važnijim u svijetu koji postaje sve globaliziraniji.

Diseminacijski događaj u Zadarskoj gimnaziji Jurja Barakovića predstavlja priliku za proširenje horizonta učenika i potiče ih da razmišljaju o budućim mogućnostima međunarodne suradnje.

Učilište Procesor raduje se ovom događaju i vjeruje da će projekt "Improve Your Life" donijeti mnogo koristi i inspirirati mlade generacije za daljnje obrazovanje i međunarodnu suradnju.

 

Slike sa događanja: